maandag 27 juni 2011

Moestuin

Dit jaar zijn de ambities met onze moestuin bescheiden van aard. Naast de rabarber - waarover we al eerder schreven - en bessenstruiken, beperken we ons tot aardappelen, uien, sla en courgettes. We richten ons niet op het binnenhalen van een grote oogst, maar met name op het uitproberen van een aantal zaken.


Afgelopen weekend kwam er in de vorm van enkele boerenkoolplantjes - welke we cadeau kregen, waarvoor dank - nog een aanvulling op het assortiment. Om deze straks een plekje te geven, moest er trouwens wel eerst een nieuw stukje land worden ontgonnen, een taak welke Nicôle graag op zich nam.


Ten slotte is er goed nieuws van het aardbeienfront. Nadat aan het eind van de winter al onze aarbeienplanten door een hongerig reetje waren aangevreten, hadden we alle hoop op zomerkoninkjes opgegeven. Het lijkt er echter op dat we geluk hebben, want een deel van de planten heeft zich hersteld en staat inmiddels in bloei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!