vrijdag 17 juni 2011

Regen

Vandaag valt de regen met bakken uit de hemel. Eindelijk, want ondanks het feit dat we de afgelopen anderhalve week wel wat buien hebben gehad, is het in de natuur om ons heen nog steeds gortdroog. En aangezien dat geen goede basis is voor een geslaagde bessen- en paddenstoelenoogst, zijn wij - geheel tegen de draad in - nu eens wél blij met deze verder troosteloze dag.

Een dag die we besteden aan schoonmaken, stofzuigen, wassen, boodschappen doen en het wegwerken van een kleine achterstand in onze correspondentie. En de wandelingen met Jeanny eindigen elke keer weer in een stevige afdroogpartij en het aantrekken van droge kleren. Tja, ook wij maken toch nog wel eens een wat minder inspirerende dag mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!