maandag 11 juli 2011

Een onverwachte verdachte

Wie heeft er stiekem van onze aardbeien gesnoept? Dat is de onbeantwoorde vraag uit mijn post van afgelopen vrijdag. Zijn het vogels geweest? Knaagdieren? Of iets anders?

Toen Nicôle gisteren controleerde of er nog meer rijpe aardbeien waren, zag ze een hommel op één van de rode vruchten zitten. En omdat er in de aarbeienplanten geen bloemen meer zitten, moet het de zoete lucht van de aardbeien zelf zijn geweest welke het insect had aangetrokken. Helaas ging de hommel er van schrik  vandoor, zodat Nicôle niet kon zien wat deze nu echt aan het doen was...

Dit werpt echter wel de volgende vraag op: zouden het hommels geweest kunnen zijn die zich op onze aardbeien hebben uitgeleefd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!