zaterdag 4 februari 2012

Koud

Gisteravond raakte de temperatuur in een vrije val en toen we vanochtend wakker werden, stond de buitenthermometer op een dikke 24 graden onder nul. Het was voor het eerst deze winter dat we van een echte stevige winterse kou konden genieten. De ochtendwandeling werd dan ook in rap tempo afgelegd en na het ontbijt maakten we een lekker warm vuurtje in de houtkachel.


De rest van de dag brachten we - op de gebruikelijke rondjes met Jeanny na - binnenshuis door. Lekker lui en warm bij de kachel.

2 opmerkingen:

  1. WHOAAAAAAAAAA DAS FRIS! Het is hier niet zo fris, maar zoals ik in mijn laatste poost melde, voor de nederlandse begrippen is het hier lekker aan het worden, heb hier uren in het park doorgebracht, lekker ouderwets.

    EN dan 's middags knikken bolle, zo rossig was dickie. Mis dan een ding en dat is een open vuurtje net als bij you!

    Komen net terug van de avond wandeling, Ootek heeft het ijs ontdekt en loopt heel hard daar over heen! Je hoor her en der het ijs kraken onder zijn gewicht.

    Ik geniet met volle teugen :-)

    groet

    Dick

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig maar dat je een lekkere houtkachel hebt. Heerlijk ook voor de hond om er voor te liggen.
    Heb hier net een uurtje hardgelopen rond de plas. Veel extra lagen aangetrokken en genoten van alle watervogels die overal vandaan lijken te komen.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!