dinsdag 27 maart 2012

Avondrood

Enkele dagen geleden was ik vlak na zonsondergang getuige van prachtig avondrood. Meer woorden zijn niet nodig, de foto's spreken voor zich.


 

4 opmerkingen:

  1. wow wat een mooie plaatjes !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel herkenbaar Ben en Nicole. Een paar dagen geleden hadden we hier, Björkö bij Göteborg, ook zo'n mooie zonsondergang. Is het zo dat de schonere lucht hier in Zweden de zon ook feller maakt? Wij hebben het gevoel dat 15 graden hier al heel lekker is en in NL absoluut nog niet. Groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat prachtig toch weer!
    Dank voor het delen.

    Groet,Henny

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fioon: Dank voor je lovende woorden.

    Ingrid: Niet alleen een schonere lucht, maar ook een over het algemeen lagere luchtvochtigheid laten het vergelijk vaak in het voordeel van Zweden uitvallen. Zo wordt avondrood onder andere veroorzaakt door stof in de hogere luchtlagen.

    Henny: Graag gedaan.

    Allemaal: Groeten terug.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!