vrijdag 22 juni 2012

Midzomer 2012

Vandaag lapten we alle Zweedse inburgerings- en integratielessen aan onze laars. Zo brachten we géén bezoek aan de plaatselijke hembygdsgård om het traditionele opzetten van de midzomerboom bij te wonen. Ook het normaal gesproken daarmee gepaard gaande socialiseren viel dus in het water. Onze grootste zonde bestond echter uit de menukeuze voor vandaag. In plaats van de klassiekers van het midzomerbuffet stond er bij ons pizza op tafel. Zelfgemaakt en geheel in stijl in onze zomerkeuken bereid.


Verder deden we het rustig aan en genoten we van het mooie weer. Bijna als vanzelfsprekend gingen we naar één van de vele meren in de buurt zodat Jeanny even lekker in het water kon afkoelen.


Aan de oever van het meer ontdekte ik een prachtig bloeiende plant. Ik denk dat het moeraswederik is.


Zo zag het er van dichtbij uit.


Eenmaal weer thuis vonden we op het erf een klavertje vier. En even later nog één. Het lijkt er op dat deze dag niet meer stuk kan.

1 opmerking:

  1. Zo te zien hebben jullie, ondanks het feit niet naar de meiboomviering te zijn geweest, de zomer toch goed ingeluid! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!