donderdag 7 juni 2012

Zomerkeuken

We hebben een nieuwe keuken. Helemaal in tune met het Zweedserlevengevoel en niet duur bovendien.

Na onze verhuizing hebben we overwogen om een nieuwe steenoven te bouwen. We besloten echter om dit vooralsnog niet te doen en eerst met een andere manier van koken in de openlucht te experimenteren. Het enige wat de daarvoor nodig hadden, was een zogenaamde zomerkeuken en deze staat sinds kort in onze tuin.


De gebruikte materialen - keien, zand, enkele bakstenen en de standaard van een vuurkorf - zijn afkomstig uit het bos en van de vuilstort en hebben derhalve niets gekost. De standaard biedt plaats aan een gietijzeren koekenpan, een grilrooster of een ovensteen. De komende tijd moet gaan blijken of de zomerkeuken in staat zal zijn om ons de steenoven te laten vergeten.

1 opmerking:

  1. Ahaaaaa, vandaar dat jij mijn Big Green Egg tè design vond ;)
    We zijn overigens nèt bezig een soortgelijk iets als jullie aan te leggen op onze open plek in ons bos! Tijdens een groot vuur al de nodige worstjes gegrilled, maar dit is veel leuker!
    Toevallig zeg, 4 zielen 1 gedachte...

    Groet,
    Caroline!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!