vrijdag 1 maart 2013

Gestoord

Naar thans blijkt zijn er sinds begin februari af en toe problemen geweest met de publicatie van lezersreacties op onze blog. Sommige van deze reacties lijken zelfs compleet te zijn verdwenen. Wij hebben ze in elk geval nooit gezien. We waren dus even gestoord. Sorry daarvoor.

Inmiddels hebben we alle instellingen nagelopen en moet alles weer werken zoals het hoort. Tevens hebben we een aanpassing gedaan waardoor we nu per achtergelaten lezersreactie kunnen reageren. Hopelijk komt dit de overzichtelijkheid van onze eigen reacties ten goede.

En als antwoord op enkele vragen die we kregen... Ook als je geen Google-account of andere internet identiteit hebt, kun je gewoon een reactie achterlaten. Kies daarvoor bij 'Reageer als:' één van de laatste twee opties, Naam/url (vul daarbij dan alleen je naam in) of Anoniem (we stellen het wel op prijs als je dan aan het einde van je reactie je naam vermeld).

2 opmerkingen:

  1. Google past soms wat aan. Blijkbaar is dat vooruitgang :-).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja, ik moet er alleen voor waken dat de vooruitgang me niet inhaalt ;-)

      Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!