maandag 15 april 2013

Iets extra's

Voor mij is deze reis naar Nederland een bijzondere. Want alhoewel ik na onze emigratie meerdere keren naar mijn oude thuisland ben teruggeweest, lag daar altijd een andere reden aan ten grondslag dan het - om wat voor reden dan ook - teruggaan naar Nederland zelf. Het weer in Nederland zijn was dan puur het gevolg van iets anders. Dit keer is de eerste keer in bijna acht jaar tijd dat ik hier ben omdat ik er voor heb gekozen om hier naartoe te komen om bepaalde mensen en plekken weer eens te zien. Voor Nicôle ligt het net even anders, want die is al vele malen puur en alleen voor familiebezoek terug naar Nederland geweest.
 
Toch ligt deze reis ook voor Nicôle net even anders dan 'normaal'. Omdat we de laatste tijd veel met 'deel drie' van onze boekenserie zijn bezig geweest, hebben we ongewoon veel over ons verleden - en ook de toekomst trouwens - nagedacht. Wat het verleden betreft is dat niet beperkt gebleven tot de periode die ons binnenkort te verschijnen derde boek beslaat. We zijn veel verder teruggegaan in de tijd en daarbij hebben we het niet alleen veel over ons verleden in Nederland, maar ook veel over onze aanvankelijke plannen om naar Oostenrijk te emigreren gehad. En in het verlengde daarvan heeft deze reis zeker iets extra's. Zeker als je weet dat we van plan zijn om in de loop van dit voorjaar ook koers te zetten naar Oostenrijk. Puur voor ons plezier natuurlijk, maar wellicht ook een beetje om dat stuk van ons verleden naar de toekomst toe een goede plek te geven.

6 opmerkingen:

  1. Weten we een beetje waar deel 3 over gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Binnenkort meer informatie daarover :-)

      Verwijderen
    2. Niet teveel anders koopt men het boek niet meer.

      Verwijderen
    3. Maak je maar niet ongerust, we zullen niet te veel in details treden.

      Verwijderen
  2. Als ik dit zo lees...zijn jullie voor je het zelf weet: in OOSTENRIJK!

    Geniet van Nederland, het leven ...en de toekomst!

    gr. Richt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, dat zullen we zeker doen.

      Met hartelijke groet, Ben & Nicôle

      Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!