vrijdag 12 april 2013

Op reis

Het afscheid waarover ik in mijn vorige post schreef, is dit voorjaar anders dan voorgaande jaren. Het zal niet geleidelijk aan gaan, maar heel abrupt. We gaan namelijk op reis. En op het moment dat we weer thuiskomen, zullen alle dieren hun gewone ritme in de natuur hebben teruggevonden. De enige dieren die we dan nog dagelijks zullen zien, zijn de vogels die de nestkastjes op en rond ons erf bewonen.
 
Vandaag zijn we op pad gegaan. Het was een prima dag om flink wat kilometers te maken. Het was guur weer. Er stond een stevige wind en het regende zachtjes. We beleefden niet veel opwindends, of het moet het eerste stoplicht dat we tegenkwamen zijn geweest. We waren toen al twee uur onderweg.
 

Uiteindelijk ging de regen over in sneeuw. Bij vlagen reden we door een heuse sneeuwstorm. Gelukkig werd het niet glad en bleef de weg goed berijdbaar.

1 opmerking:

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!