woensdag 24 april 2013

Terug naar Zweden - 2

Het is een prachtige ochtend met flink wat zonneschijn. Na het ontbijt nemen we in de luwte van de auto een bescheiden zonnebad. Tegen een uur of negen sturen we de auto weer de snelweg op. 

 
Bij Kopenhagen rijden we de laatste afslag in Denemarken voorbij: bestemming Zweden!


Na de Sonttunnel krijgen we de Sontbrug in zicht. Het is nu minder mistig dan tijdens de heenreis, dus hebben we een redelijk uitzicht op de zee en de kust.


De Sontbrug zelf is een waar kunstwerk.


Bij de grens worden we gecontroleerd door de douane. Bovendien moet Nicôle - die achter het stuur zit - een blaastest doen. Alcohol in het verkeer is en blijft iets waarop in Zweden veel wordt gecontroleerd. Aan het einde van de ochtend maken we een tussenstop bij het strand van Båstad, vlak bij de plek waar we tijdens de heenreis overnachtten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!