dinsdag 16 april 2013

Tijd voor onszelf

Tijdens dit bezoek aan Nederland nemen we heel bewust de tijd voor onszelf. We bezoeken slechts een beperkt aantal familieleden en bekenden. Daarnaast zoeken we plekjes uit ons verleden op en maken we veel mooie wandelingen.


Door de polder vlak voor zonsopgang.


Door de bollenvelden vlak na zonsopgang.


In de meeste bollenvelden is trouwens nog helemaal geen kleur te zien. Alleen de narcissen en hyacinthen staan hier en daar - dus lang niet overal - al in bloei. Net als bij ons in Zweden loopt de natuur ook hier drie tot vier weken achter.

 
En door het Noordhollands Duinreservaat, waar we vroeger heel vaak kwamen. Het voelt trouwens wel raar wanneer we een kaartje moeten kopen om de duinen überhaupt in te mogen. Dat zijn we in Zweden niet gewend. Net zo min als verplicht op de paden blijven overigens. Desondanks vermaken we ons er prima. 

2 opmerkingen:

 1. Wat een wel bekende plaatjes van bollenvelden en de koeien in het duingebied, ook wij komen uit dezelfde omgeving als jullie. Laat ik het sterker vertellen we woonde in het zelfde dorp. Ook wij wonen nu in Zweden, dus we hebben wat gemeen. Ik hoop dat jullie een fijne tijd hebben tussen de bollenvelden en duingebied.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Ruud,

   Het is een kleine wereld... We kunnen ons overigens herinneren dat we in het verleden contact met jullie hebben gehad. We hopen dat jullie het naar de zin hebben in Zweden. En ja, we hebben een goede tijd hier vlak achter de duinen, maar verlangen toch ook wel weer naar het veel rustigere Zweden.

   Met hartelijke groet,

   Ben & Nicole

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!