dinsdag 5 november 2013

Een tipje...

Naar aanleiding van onze post van afgelopen zaterdag hebben we via diverse kanalen suggesties gekregen van waar onze handvaardigheidsactiviteiten toe zouden leiden. Vooralsnog zit er echter niemand op het juiste spoor en daarom lichten we nu een tipje van de sluier op. Het is ons te doen om de stukjes die ik van de tak heb afgesneden, daar gaan we mee aan de slag.

8 opmerkingen:

  1. Ik heb vandaag jullie derde boek gekocht. Ik heb ze nu allemaal. Ik ben in afwachting van de verkoop van mijn huis in Nederland, dan vertrek ik ook naar Zweden. Ik lees jullie blog altijd met veel interesse. Ik denk trouwens , dat Nicole gaat knutselen met de stukjes tak, zoals ik gelezen heb in één van jullie blogs, toen ze de harten en de kerstboompjes lijmde. Groeten en fijne feestdagen toegewenst. Gé Wonnink.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hai Gé,

      Bedankt voor je reactie en je positieve woorden. En voor het feit dat je ons 'steunt' door onze boeken te kopen. Dat kunnen we goed gebruiken. En ja, Nicôle is aan de slag gegaan met de 'stukjes tak'. Maar wat heeft ze ervan gemaakt? Dat is de vraag. We hopen overigens dat het je zal lukken om je woning snel te verkopen en wensen je veel succes met het realiseren van je voornemen om je in Zweden te vestigen.

      Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicôle

      Verwijderen
  2. Ben wel heel benieuwd wat het gaat worden...misschien een mooie ketting?
    groetjes Richt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een ketting wordt het niet. Maar je hoeft niet lang meer te wachten, want we gaan straks de post schrijven waarin we 'alles' onthullen.

      Groeten terug, Ben & Nicôle

      Verwijderen
  3. Ik denk dat de stukjes dakpansgewijs worden geplakt op een (piepschuimen) kegel waarna er een Kerstboompje onstaat?.....
    Ben zelf begonnen met de "plakjes Kerstboom"en heb nog meer leuke ideetjes van internet geplukt. Heerlijk, lekker freubelen in de wintermaanden!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bingo! Helemaal goed :-) Op het piepschuim na dan ;-)

      Groeten, Ben & Nicôle

      Verwijderen
  4. Ik weet het! Het worden de schoenen of voeten van een poppetje.

    Vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee dus, het antwoord staat in de reactie hierboven. Ter verduidelijking: reacties worden niet automatisch geplaatst, maar moeten eerst door moderatie. Daardoor onstaat er soms wat vertraging.

      Hartelijke groeten terug, Ben & Nicôle

      Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!