maandag 2 december 2013

In silhouet

We zijn naar Storsjön gereden om daar met Jeanny een stukje te wandelen. Terwijl het veel kleinere Laggen een week geleden al helemaal met ijs was bedekt, is er op dit veel grotere meer nog maar nauwelijks ijs aanwezig. Alleen langs de randen en in enkele kleine inhammen is het water bevroren. Wat een tegenstelling!
 
Ik loop iets vooruit om een foto te maken van een landtong die ver het meer insteekt. Het tegenlicht van de laagstaande zon zorgt voor een mooi plaatje, bijna in zwart-wit.


Ondertussen maakt Nicôle een foto van mij. Links aan de rand van de foto kun je tussen de takken van de bomen door de landtong zien liggen.


Dan zoemt Nicôle in om daarna nog enkele foto's te maken. In eerste instantie lijken deze - net als bovenstaande foto - te zijn mislukt. Maar nee, de schijn die de kleine display achterop de camera wekt, blijkt te bedriegen.
 

De foto's zijn namelijk verre van mislukt. Integendeel, deze prachtige plaatjes in silhouet grenzen wat mij betreft aan pure kunst.

2 opmerkingen:

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!