vrijdag 6 december 2013

'Jaloers'

Vandaag besteden we een groot deel van onze tijd aan het weer begaanbaar maken van ons erf en het pad naar de weg. De wereld om ons heen ziet er weer prachtig wit uit, maar de versgevallen sneeuw betekent ook dat we de armen flink uit de mouwen moeten steken. En als we dan op het pad staan te scheppen, zijn we best wel even 'jaloers' als we een grote sneeuwschuiver over de weg voorbij zien denderen...

2 opmerkingen:

  1. Lieve Ben, sinds drie dagen zijn we in het bezit van een heuse sneeuwschuiver! Dat ding heb ik zelf met wat denkwerk en fantasie in elkaar gezet. Ik wist ergens nog een oude aanhanger te liggen die ik zo mee mocht nemen, ik denk dat zijn vorige eigenaar zich nu suf prakkiseert wat ik daar in hemelsnaam mee moet. Ik wist ook nog wat andere stukken staal te liggen die ik ook zo mee mocht nemen, en dat allemaal in mijn beste Zweeds gecommuniceerd! Anyway, thuis een tijdje naar de rommel gekeken en daar een mooi niet definieer geval van gecreëerd. Wat fantasie en een beetje huisvlijt toe leiden kan. ik denk dat Dick P, ons wel bekend, trots zal zijn dat ik met niks iets maak. Maar het belangrijkste is dat ik er blij mee ben, want het ding werkt naar behoren, ons pad is schoon te krijgen na een stevige sneeuw val. Misschien een idee voor jou!

    een warme groet

    Dickie Dick

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed gedaan! Zo zie je maar dat je met een beetje fantasie, wat goede wil en de bereidheid om de armen uit de mouwen te steken een heel eind kunt komen.

      Onze 'jaloezie' was overigens meer humoristisch bedoeld dan serieus. Wij zijn tevreden met onze op pure lichaamskracht werkende oplossing om sneeuw te ruimen. En ook daar zou de ons welbekende Dick P trots op zijn :-)

      Groeten terug, Ben

      Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!