donderdag 27 februari 2014

Beter laat dan nooit

Nu de sneeuw die het ding bedekte is verdwenen, maken we meteen van de gelegenheid gebruik om onze julbock zijn jas van sparrentakken uit te trekken. Want zeg nu zelf, hadden we ons niet al lang van deze kerstdecoratie moeten ontdoen? Inmiddels liggen de takken in het bos op een hoop en staat het geraamte van de bok in de schuur op het volgende kerstfeest te wachten.

4 opmerkingen:

 1. Ach....hier hangt ook nog alle verlichting en bij meerdere mensen zien we zelfs de verlichting nog iedere avond branden! Ook de sneeuwpoppen, kerststukken en namaak herten staan nog gewoon in de tuin. Of zou dit te maken hebben met dat alles zo vastegevroren en ondergesneeuwd is dat men wacht tot de lente aanbreekt? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier in Zweden is het van hetzelfde laken een pak. De meeste mensen vinden het neerzetten van al die attributen nu eenmaal leuker dan het opruimen daarvan.

   Natuurlijk kunnen ook sneeuw en ijs een belemmering vormen. Bij ons vorige huis vroor de grote julbock op de parkeerplaats altijd vast aan de grond, ik was daar toevallig net een stukje over aan het schrijven in deel vier... Jawel, dat vordert gestaag :-)

   Verwijderen
 2. Ach wat ziet de julbock er weer kaal uit.
  Maar aan het eind van het jaar zal hij wel weer uitgedost worden met een prachtig groen takkenkleed.

  Kan me ook voorstellen dat veel mensen de bock laten staan. Is toch een heel mooi gezicht?

  En...... zie dat deel 4 gestaag vordert? Jippieieieieie......

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, een mooi gezicht is het zeker. Maar toch ook wel iets dat bij de winter, de kersttijd en de sneeuw hoort. En die hopen we nu langzamerhand achter ons te laten. En ja, bijna elke dag komen er enkele pagina's 'deel 4' bij :-)

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!