dinsdag 25 februari 2014

De weg

Sinds zaterdag dooit het van dik hout zaagt men planken. De toch wel dikke sneeuwlaag die alles inmiddels bedekte, is in slechts enkele dagen tijd enorm geslonken. En op sommige plaatsen zelfs al helemaal verdwenen. Volgens de weersverwachting blijft het voorlopig dooien, dus lijkt het erop dat het uitzicht binnenkort weer compleet bruin en groen zal zijn.
 
Door de dooi is alle stevigheid uit de weg verdwenen. En daardoor is een autorit dezer dagen een hele ervaring, het is soms net alsof je op een elastieken hangbrug rijdt. Geheel volgens de wil van de weg beweegt je auto niet alleen licht golvend op en neer, maar ook geheel onvoorspelbaar in zijdelingse richting. En als je dat laatste wilt corrigeren, dan blijkt het stuur van je auto ineens niet of nauwelijks te werken. Voorzichtigheid is dus geboden en niet te hard rijden het devies. Als je op de weg wilt blijven tenminste...
 

2 opmerkingen:

 1. Hopelijk ligt er toch nog een beetje van hte witte spul als we binnen 2 dagen weer bij ons huisje zijn . Lea en Wim.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat moet haast wel zo zijn, want over het algemeen ligt er daar meer sneeuw dan hier. We zullen voor jullie duimen. Goede reis!

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicôle

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!