dinsdag 10 juni 2014

Boekwinkel

Net als vorige zomer is het ook de komende maanden weer mogelijk om onze boeken bij ons in Zweden te kopen. We zijn echter niet altijd thuis en bovendien is het aantal boeken dat we in voorraad hebben niet onuitputtelijk. Om te voorkomen dat je voor een dichte deur komt te staan of dat we je 'nee' moeten verkopen, raden we je aan om van tevoren via een van de e-mailadressen op de pagina Contact een afspraak te maken.

Onlangs waren Ingrid en Wiebe de eerste gasten die we deze zomer in onze 'boekwinkel' in Zweden mochten verwelkomen. Op onderstaande foto - gemaakt door Wiebe - kijkt Ingrid toe terwijl we voor haar een exemplaar van Berichten uit Zweden 2008 signeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!