zaterdag 14 juni 2014

Op losse schroeven

Herinneren jullie je de kleine pompoenplantjes van anderhalve week geleden nog? Nou, die staan inmiddels in de grote bakken en groeien als kool. Nee, dat klopt niet. Koolplanten hebben we ook in de bakken staan en die groeien bij lange na niet zo hard als de pompoenplanten. Staat dat gezegde toch mooi op losse schroeven...

3 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit zeg! Zullen heel wat pompoenen geoogst worden straks.
  Zeker pompoensoep van maken?
  Nog een flinke klus. Heb het ooit eens gemaakt. IK vond het niet zo lekker. Maar misschien zaten er niet de goede ingrediënten in?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Wilma,

   Ja, we hopen op een goede oogst. Zo ver is het echter nog niet, voorlopig is er nog geen pompoen te zien ;-) Vorig jaar hebben we pompoensoep gemaakt en pompoen verwerkt in een stoofpot en saus. Allemaal erg lekker. Als het dit jaar zo ver komt, dan zullen we een recept op de blog zetten.

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden,

   Ben & Nicôle

   Verwijderen
 2. Super Ben, wacht af met wat voor recept je hier komt.
  Altijd welkom.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!