zondag 22 juni 2014

Uitwaaien en genieten

Zes maanden geleden 'vierden' we de winterzonnewende met een groot vuur in de tuin. Dat voelde toen gezien de kou en duisternis gepast. Gisteren lieten we de zomerzonnewende echter zonder een vuuroffer te brengen aan ons voorbijgaan. Op de een of andere manier is dat wat ons betreft namelijk 's winters meer op zijn plaats. Los daarvan ligt de 'langste' dag inmiddels achter ons en kunnen we vanaf vandaag elke dag weer van enkele extra minuten nachtelijk duister genieten.
 
We hebben dit weekend hard gewerkt, maar wel met resultaat. Want exact drie weken nadat we aan die klus begonnen, legden we vanmiddag de laatste hand aan het verven van ons huis. Dat is nu weer helemaal netjes Falurött. Wat rest zijn nog wat priegeldetails, de raamkozijnen - die moeten echter wit, wel in slamfärg overigens - en de oude stuga plus de schuur. Alhoewel we van plan zijn om ook dat allemaal nog dit jaar te doen, is er geen man overboord als ons dat niet lukt. Volgend jaar is vroeg genoeg, dus gaan we de komende weken eerst wat andere dingen doen.
 
Tussen het verven door trokken we er gisteren ook nog even op uit naar een mooi plekje aan een van de meren hier in de buurt. Lekker uitwaaien en genieten van de stilte en het prachtige uitzicht om ons heen!


 

2 opmerkingen:

 1. Ohhhhhh, maak me even lekker. Zulke mooie plaatjes! Zo heerlijk om daar te wandelen! En genieten weer.......
  Begin een heel klein beetje jaloers op jullie te worden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We realiseren ons maar al te goed dat het feit dat we zulke mooie plekjes binnen 'handbereik' hebben pure rijkdom is...

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden,

   Ben & Nicôle

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!