dinsdag 3 juni 2014

Zonzijde

Vanochtend liet ik de zonsopgang weliswaar aan me voorbijgaan, maar stond ik wel om kwart over zes op de steiger om een flinke emmer Falu rödfärg weg te smeren. Ondanks het vroege tijdstip was ik niet alleen. Slechts enkele minuten nadat ik met verven was begonnen, had ik gezelschap gekregen van een enorme wolk muggen die me de rest van de dag trouw zou volgen. En om vragen daarover voor te zijn: steken deden ze ook. Tja, dat hoort nu eenmaal bij wonen in de Zweedse bossen.
 
Terwijl ik het grootste deel van de dag aan de schaduwkant van het huis bezig was, hield Nicôle zich aan de zonzijde op. Zij hield zich onder andere bezig met het verplanten van zaailingen voor ons bescheiden moestuinproject. En ze was maar wat blij dat ik alle muggen naar de andere kant van het huis had gelokt!


Pompoenplantjes. We hebben er al een aantal in de grote bakken gezet. Voor deze moeten we nog een plek vinden.

 
Links snijbiet en rechts boerenkool, als deze hele kleine plantjes nog even fink willen doorgroeien tenminste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!