dinsdag 15 juli 2014

Lezers schrijven...

Inmiddels is 'deel vier' van ons emigratieverhaal ruim twee maanden leverbaar en hebben we daarop vele leuke en enthousiaste reacties gehad. Hieronder een bloemlezing die we graag willen gebruiken om iedereen die Berichten uit Zweden 2008 nog niet heeft gekocht, over de streep te trekken. Je kunt het boek rechtstreeks bij Amazon.de of via onze bestelservice bestellen. Het is ook mogelijk om het boek op ons adres in Zweden af te halen. Klik voor meer informatie over het boek en de verschillende manieren om het aan te schaffen op de afbeelding van de boekomslag in de rechterkolom van onze website.
 
"Ik heb weer genoten van jullie mooie, bijzondere ervaringen als landverhuizers. Het gaat er bij mij nog meer van kriebelen om ook landverhuizer te worden."

 
 
Alweer een vermakelijk en leerzaam boek. Ga zo door!

Ik heb jullie boek in één adem uitgelezen. Geweldig, ik kon niet stoppen met lezen. Bedankt daarvoor!

Ik heb weer genoten van jullie boek en kan haast niet wachten totdat het volgende uitkomt.

Op jullie website staan berichten van mensen die jullie boeken in één ruk uitlezen. Wij doen dat heel anders. Telkens als we in het weekeinde 's ochtends thuis zijn en genieten van een kopje koffie lezen we een klein stukje uit Berichten uit Zweden. Op die manier hebben we er heel lang plezier van. In combinatie met de berichten op jullie website krijgen we zo doorlopend leuk leesvoer uit Zweden!
 
Ik heb heerlijk in het zonnetje jullie boek zitten lezen en genoten van alle leuke verhalen en anekdotes. Super dat jullie zulke boeken schrijven zodat alle waardevolle herinneringen niet verloren gaan.

We hebben ook dit boek weer met veel plezier gelezen en hopen dat er nog vele zullen volgen.

Jullie Berichten uit Zweden 2008 in één adem uitgelezen! Hartelijk dank voor zoveel leesplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!