vrijdag 22 augustus 2014

Zoet!

Gisteren konden we onszelf niet meer bedwingen en schroefden we een van de onderste planken van de aardappelkist los. De aarde die we te zien kregen, zat vol met dunne witte wortels van de planten. Nadat we die opzij hadden gewroet, kwamen de eerste aardappels tevoorschijn.


Het waren er na een beetje graaien best veel, maar bijzonder groot waren ze niet. We verzamelden het eerste deel van onze aardappeloogst op een ontbijtbord.


Daarna namen we het grootste exemplaar nog even apart voor een statieportret.

 
Het is nog even afwachten hoeveel aardappels het experiment met de aardappelkist ons uiteindelijk gaat opleveren. Gezien het formaat van de nu geoogste piepers moeten we er echter niet op rekenen dat we van de totale oogst lang zullen kunnen eten. Toch zijn we wat één ding betreft wél uitermate tevreden met de uitkomst van het experiment en dat is de smaak van onze zelf gekweekte aardappels. Die is namelijk verrassend zoet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!