zondag 26 oktober 2014

Wintertijd

Nu de klok weer op wintertijd staat, hebben we eindelijk het uur dat ons bijna zeven maanden geleden is afgepakt weer teruggekregen. Vandaag hebben we dus een uur extra. Wat zullen we daar eens mee doen? Lekker lang uitslapen? Nee, dat komt er niet van. Niet alleen onze eigen inwendige klok, maar zeker ook die van Jeanny staat dat niet toe. Over het ontbijt doen we net zo lang als normaal. Dat geldt ook voor de huishoudelijke klussen die we gewoonlijk zondagochtend plegen te doen. Dan volgt de wandeling met Jeanny. Heerlijk uitwaaien - understatement, het stormt - en in tegenstelling tot de afgelopen dagen eindelijk weer eens niet in de regen. Vervolgens wat lezen en een lekkere lunch. Tot nu toe hebben we onze winst nog steeds niet verzilverd. Wat correspondentie afhandelen, nogmaals een uurtje naar buiten, spelen met Jeanny, koffie en thee met iets lekkers, een stukje voor onze weblog schrijven en voorbereidingen treffen voor het avondeten. Wacht even, daarvoor is het nog veel te vroeg. Nu is het moment daar om niet alleen onze inwendige klok te trotseren, maar ook het extra uur nuttig te besteden. We hebben een goed idee. Met een beetje goede wil kunnen we in dat uur een hoofdstuk of twee voor een van onze nieuwe boeken schrijven. Aan de slag dus!

2 opmerkingen:

  1. Ah, het zit er toch aan te komen, een nieuwe editie voor een boek.
    En 2 hoofdstukken, dat is best wel veel neem ik aan. Tussendoor natuurlijk nog even de inwendige mens versterken, tja, wie doet dat niet???
    Is de planning voor jullie boek rond de zomer 2015? Tja ik zet er maar even een jaartal bij....... Hahahahahaaaaaa......

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helaas gaat het lang niet altijd zo vlot. Deze twee hoofdstukken hadden we echter al grondig voorbereid. Rond de zomer van 2015? Later is zeker niet de bedoeling, maar we zullen het moeten afwachten...

      Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!