dinsdag 28 april 2015

Voorjaarsschoonmaak

Nu nagenoeg alle sneeuw rond ons huis is verdwenen, steken we de handen uit de mouwen voor een grote voorjaarsschoonmaak. We beginnen met het weghalen van alle takken en bladeren die de laatste zware storm voordat het ging sneeuwen eind vorig jaar op ons erf heeft gedeponeerd. Even lekker ontspannen harken en flink wat kruiwagenladingen later zit dit deel van de klus erop.


Daarna moet de enige echt bloeiende boom in onze tuin eraan geloven. Op zich zonde, maar we hebben gezien dat er paddenstoelen op groeien en dat betekent over het algemeen niet veel goeds. Bovendien staat de boom in de buurt van de plek waar we onze auto parkeren en zitten we niet te wachten op een boom die tijdens een storm sneuvelt en op onze auto valt. Wanneer de boom is geveld, blijkt dat we niets te vroeg zijn met deze actie.

 
Nu nog even de stam en takken in hanteerbare stukken zagen en deze vervolgens afvoeren naar een geschikte laatste rustplaats in het bos...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!