vrijdag 2 oktober 2015

Herfst

Inmiddels koelt het bijna elke nacht tot dicht bij het vriespunt af en zijn dit de beelden die we tijdens onze ochtendwandeling krijgen voorgeschoteld.


Dauw in de spinnenwebben die werkelijk waar overal lijken te hangen.


Mist die in eerste instantie het zicht behoorlijk beperkt.


Hoger op de heuvel heeft de zon echter al vrij spel en worden de herfstkleuren van de bomen prachtig belicht.

 
Even later wordt de mist ook in de lager gelegen delen van de omgeving door de warmte van de zon verdreven. Amper een kwartier voordat we deze foto maakten, was er vanaf dezelfde plek nog nagenoeg niets van het meer te zien.

2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige foto's! De herfst is hier iets lager in Zweden nog niet helemaal doorgebroken maar lang zal dat niet meer duren. De mist daarentegen betovert mij ook elke ochtend met prachtige taferelen over het meer. Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Hier heeft de herfst vaste voet aan de grond en kunnen we ons zo zoetjes aan gaan voorbereiden op wat de winter voor ons in petto heeft...

   Met hartelijke groet, Ben & Nicôle

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!