zaterdag 23 november 2013

Geef ons een 'cadeau'

Nog een aardse zaak, misschien wel de meest aardse zaak die er is: reclame. Onze schoorsteen moet namelijk ook roken. En om het vuur brandende te houden zijn we afhankelijk van verschillende kleinschalige activiteiten die we als zelfstandige ondernemers ontplooien. Eén daarvan is het schrijven van boeken. Iets wat we leuk vinden en waar we verhoudingsgewijs veel tijd in investeren. Maar ook iets wat vervolgens pas een bescheiden zakcentje oplevert wanneer deze boeken ook daadwerkelijk worden verkocht. En dat is iets waarmee jullie ons kunnen helpen. Vandaar deze oproep om ons te steunen en onze boeken te kopen.

En waarom zou je dat als volger van deze blog niet doen? We gaan ervan uit dat je met plezier ons wel en wee in het Hoge Noorden volgt, want anders zou je niet elke dag weer naar onze website of Facebookpagina surfen. Onze meest trouwe volgers doen dat overigens al sinds november 2005, iets wat wij enorm waarderen. Aanstaande maandag 'viert' onze blog zijn achtste verjaardag. We geven onze lezers dus al acht jaar lang op bijna dagelijkse basis een stukje plezier cadeau. Dat is een mooi moment om - hoe onbescheiden dat misschien ook is - eens iets terug te vragen. Daarnaast zijn ook de naderende feestdagen een goed excuus om jezelf of een ander één of meerdere van onze boeken cadeau te geven.

We zijn ervan overtuigd dat we geen groot offer van je vragen. Want als je van onze dagelijkse posts geniet, dan zul je dat ook zeker van onze boeken doen. Je kunt kiezen uit de eerste drie delen van ons emigratieverhaal - Naar de Noorderzon, In het Hoge Noorden en Berichten uit Zweden 2007 - alsmede het door ons vertaalde boek over Zwedens meest roemruchte Paralympiër aller tijden Anders Olsson - Er is geen grens.

Heb je al één of meerdere van deze boeken? Vul dan de serie aan. Het in mei van dit jaar verschenen Berichten uit Zweden 2007 hoort zeker niet te ontbreken.

Heb je er nog geen één? Foei, dan moeten we je hier eigenlijk als 'zwartlezer' beschouwen en is het voor jou de hoogste tijd om die status te veranderen.

Heb je ze al allemaal? Aanvaard dan onze dank en accepteer dat je nog even op onze volgende boeken zult moeten wachten. Er staat je echter niets in de weg om er nog één of meerdere cadeau te geven.

Kijk voor meer informatie over onze boeken en hoe je die kunt bestellen op de pagina's van onze boekwinkel.

Ten slotte nog even serieus. Het is niet de bedoeling dat iemand zich gedwongen voelt om iets te kopen. En ook 'zwartlezers' zullen in de toekomst welkom zijn op onze blog. Je kunt ons echter wel degelijk helpen door onze boeken te kopen en die hulp zouden we enorm waarderen. Bedankt alvast!

2 opmerkingen:

  1. Heb ze al allemaal in bezit en wacht met smart op jullie volgende boek!!
    Zal dan zorgen dat jullie schoorsteen rookt!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Wilma, je bent een voorbeeld dat iedereen zou moeten volgen!

      Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicôle

      Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!