woensdag 22 april 2015

Het actieve buitenleven

In de categorie onderhouden van contacten valt ook ons bezoek aan Cathy en Freerk Bosgraaf in het Friese Kollumerzwaag. Cathy en Freerk zijn de personen achter onze partner in buitenleven Zweden Relax. Sinds 2013 verkoopt dit bedrijf een breed assortiment van artikelen op het gebied van het actieve buitenleven, iets dat onlosmakelijk met ons leven in het Hoge Noorden verbonden is. Dát en het feit dat we veel van de producten die Zweden Relax verkoopt zelf al jaren naar tevredenheid gebruiken, maken het voor ons mogelijk om onze partner oprecht en op een natuurlijke manier te promoten.


 Freerk, Cathy en Nicôle bij een driepoot, vuurschaal en Bogrács kookpan.


Een breed assortiment op het gebied van buitenkoken.


Boven een promotieposter voor de 'beroemde' Kelly Kettle en onder een overzicht van een deel van de winkel.


Uitgelicht: IJzers voor boven open vuur. Hiermee kun je boven open vuur allerlei lekkers bereiden zoals tosti's, wafels, hamburgers en ga zo maar door. Niet alleen leuk om zelf te gebruiken, maar ook om cadeau te geven.


Naast allerlei artikelen op het gebied van buitenkoken verkopen Cathy en Freerk ook praktische kleding en hoeden, onmisbaar als je lekker buiten bezig bent.

 

Wil je meer weten over onze partner in buitenleven en de producten die deze verkoopt? Kijk dan op de website van Zweden Relax. Naast een webwinkel hebben Cathy en Freerk ook een fysieke winkel in Kollumerzwaag waar je van harte welkom bent om alle producten uit het assortiment te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!