dinsdag 5 juli 2011

Wat kruipt daar?

Elke dag weer wordt ons erf bezocht door een enorme variatie aan dieren. De meeste van deze bezoekers zien we overigens niet of vallen ons gewoon niet op. En dat is niet zo vreemd. We zitten namelijk niet heel de dag op de uitkijk, maar zijn gewoon in de weer met onze dagelijkse bezigheden waarvan een groot deel zich dan ook nog eens op een andere plaats dan ons erf afspeelt.

Gisteren waren we echter weer eens op het juiste moment op de goede plek aanwezig en zagen we 'iets vreemds' op één van de margrieten voor ons huis zitten. Het bleek een enorme kever, die uitgebreid de tijd nam om zich aan de nectar van de bloem tegoed te doen. Het steeds van intensiteit wisselende zonlicht zorgde ervoor dat het glanzende pantser van het diertje steeds een andere schakering groen aannam. Op een gegeven moment was het zelfs bijna goudkleurig. Het was een prachtig gezicht.

Wat kruipt daar?

2 opmerkingen:

 1. Mooie foto.

  Groetjes,
  Ilse
  (die ooit ook naar Zweden emigreert en jullie twee boeken met veel plezier heeft gelezen)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor je aardige woorden, Ilse.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!