donderdag 7 juli 2011

Wilderness Dweller

Al ruim 25 jaar woont Chris Czajkowski op de meest afgelegen plekken in British Colombia, Canada. Helemaal alleen (haar honden niet meegerekend), onbereikbaar met de auto en verstoken van voorzieningen zoals water, telefoon en elektra. En alle huizen waarin ze heeft gewoond - op dit moment staat de teller op vijf - heeft ze eigenhandig gebouwd, grotendeels van materialen welke ter plekke aanwezig waren. Wat mij betreft is Chris een bijzondere dame met een apart en inspirerend levensverhaal.

Chris is een begenadigd schrijfster en heeft meerdere succesvolle titels op haar naam staan. Meer informatie over haar boeken - onder andere verkrijgbaar via Bol en Amazon - vind je op haar website (zie de link in de volgende alinea).

Vorig jaar verhuisde Chris voor het eerst van haar leven naar een plek die wél met de auto bereikbaar is, volgens haar zeggen een concessie aan haar stijgende leeftijd. Het betreft echter wederom een afgelegen locatie waar alle voorzieningen ontbreken en ook bouwde ze weer geheel eigenhandig haar huis. Vanaf dat moment deelt Chris haar belevenissen via een weblog met de wereld en het is deze weblog, Wilderness Dweller, welke ik jullie warm aanbeveel. De link naar Chris' weblog, met een feed van de meest recente post, staat sinds kort ook onderaan in het rechtermenu van onze eigen blogs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!