donderdag 13 februari 2014

Pootafdrukken

Ik ben met mijn baasje op pad enkele kilometers ten oosten van waar we wonen. En nee, daar ben ik niet helemaal naartoe gelopen. Dat red ik namelijk niet meer. We zijn er met de auto heen gereden en nu strekken we even lekker de benen. Wat ik met mijn ogen zie, bevestigt wat ik allang met mijn neus geroken heb. Het is hier helemaal uitgestorven, er zijn totaal geen sporen van dieren te zien. Op mijn eigen pootafdrukken na dan...


En die van mijn baasje natuurlijk.


Maar wacht even. Op de terugweg meen ik iets te ruiken. En jawel hoor, even later vind ik verse sporen. Nadat we hier op de heenweg zijn langsgekomen, is er achter onze rug in volle vaart een eekhoorn de weg overgestoken.


Uiteraard moet mijn baasje weer foto's maken. Ik loop vast een stukje door en ga dan lekker midden op de weg liggen, zodat mijn baasje ook van mij een mooi plaatje kan schieten. Ik ben er namelijk dol op om voor foto's te poseren!

2 opmerkingen:

  1. En je staat er prachtig op, Jeanny! <3

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je, maar ik heb dan ook al heel wat ervaring :-)

      Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!