maandag 17 februari 2014

Vingers van de zon

Vandaag liet de zon zich eindelijk weer eens zien. En dat werd hoog tijd ook, want de vorige keer was alweer bijna een maand geleden. Omdat het sindsdien alleen maar bewolkt was geweest, hadden we helemaal niet door hoe hoog de zon al staat. Daar kwamen we nu dus achter en dat was een welkome verrassing. Enkele uren lang bewogen de vingers van de zon zich over ons erf en er was bijna geen plek die niet kort of lang door ze werd beroerd.


Ook was duidelijk te voelen dat de zon al heel veel kracht heeft. Slechts heel even in de zon staan, bracht met zich mee dat je een lekker warm gevoel kreeg. En van alle donkere dingen - muren, boomstammen, stenen enzovoort - die door de zon werden verwarmd, sloeg binnen de kortste keren de damp af. Wat ons betreft volgen er de komende tijd nog heel van meer van zulke prachtige dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!