donderdag 9 januari 2014

Focus

Onze hond Jeanny kaartte het al aan: de laatste tijd posten we minder frequent op onze blog dan voorheen. Dat klopt en dat zal voorlopig wel zo blijven ook. Met opstartproblemen heeft dat echter niets te maken. En ook niet met schrijfmoeheid of iets dergelijks. Integendeel, sinds kort schrijven we juist veel meer dan normaal.

We hebben eind vorig jaar echter wel enkele keuzes gemaakt. Keuzes die ertoe hebben geleid dat onze focus voorlopig minder op onze blog zal zijn gericht. In plaats daarvan richten we ons primair op het welbevinden van onze hond. En op het afmaken van enkele boeken waaraan we al enige tijd geleden zijn begonnen. Twee dingen die - weliswaar om verschillende redenen - voor óns belangrijk zijn. Daarnaast moeten we het voor elkaar zien te krijgen om via ons bedrijf meer werk binnen te krijgen dan de afgelopen twee jaren het geval was. Want, ik schreef het al eerder, ook hier in Zweden gaat alleen de zon voor niets op...
 
Nee, even serieus nu. De afgelopen twee jaren hebben we het wat werk betreft bewust wat kalmer aan gedaan. Dat moet echter veranderen, want anders kijken we straks tegen de lege bodem van onze schatkist aan. En dat is met onze persioendatum nog vele jaren van ons verwijderd - als we überhaupt ooit nog pensioen krijgen - geen aanlokkelijk vooruitzicht.

4 opmerkingen:

 1. Jammer dat jullie minder frequent zullen posten, maar jullie en Jeanny's belangen gaan voor. Succes met het werven van werkzaamheden en ook met de gezondheid van Jeanny! :-)
  Groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Ja, het was een van de spreuken die op onze allereerste website stonden: leven is keuzes maken en prioriteiten stellen. Nu moeten we dat dus doen...

   Niet getreurd echter, we blijven posten en uiteindelijk zal het ook enkele boeken opleveren.

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicôle

   Verwijderen
 2. Goed besluit! Ik kijk al uit naar jullie nieuwe boeken.....en kan er zo weer even voor zorgen dat de bodem van jullie schatkist iets minder zichtbaar wordt;)
  En ja, daarmee natuurlijk helemaal eens dat je meer tijd wilt besteden aan jullie oude dame met opstartproblemen!
  Kan alleen maar zeggen...sterkte! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank jullie wel. We zullen goed voor onze oude dame zorgen en leuk dat we op voorhand al enkele - zie ook de reacties op onze FBsite - boeken hebben verkocht :-)

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!