zaterdag 11 januari 2014

Sneeuw!

Na een uitzonderlijk lange periode van zacht en warm weer, heeft Koning Winter dan toch eindelijk toegeslagen. Bij het openen van de gordijnen bleek de wereld niet groen maar wit. Een kleine tien centimeter is er gevallen, en dat betekende dat de sneeuwscheppen weer uit de schuur konden worden gehaald. Jeanny vond het geweldig en huppelde als een kind zo blij in het rond. Voor vanavond wordt nog meer sneeuw verwacht, dus met een beetje geluk mag ze morgen weer meehelpen met sneeuwruimen.


1 opmerking:

 1. Geweldig!!!
  Voor Jeanny natuurlijk een beetje dubbel want zoals bijna iedere hond kan ook zij natuurlijk iets te enthousiast worden in de sneeuw, dus...doe voorzichtig dame!

  Hier juist een opleving in de temperatuur....sinds half november 2013 ineens temperaturen van +6C en REGEN dit weekend:(
  Wat betekend: gladde waterige wegen door water wat niet weg kan stromen, dichte mist door het temperatuursverschil en smeltende sneeuw en ijspegels....
  Maar ach, we gaan er vanaf komende dinsdag weer volop tegenaan met een temperatuur van -11C!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!