maandag 9 november 2015

Reset

Voor het eerst sinds we in 2005 zijn begonnen het wel en wee van ons leven in Zweden op onze blog met de wereld te delen, hebben we er behoefte aan om wat meer 'op onszelf' te zijn. Dat is een vreemd gevoel - iets wat we eigenlijk nooit hebben gehad, maar het is al enkele maanden latent aanwezig en heeft inmiddels de overhand gekregen. Zo sterk zelfs dat we hebben besloten om het bijhouden van onze blog een stukje op onze prioriteitenlijst te laten zakken. Dit betekent niet dat onze blog zal ophouden te bestaan, maar wel dat we daarop vooralsnog minder frequent zullen posten. Ook zullen we de deuren naar Noorderzon Actief en Noorderzon Advies dichttrekken. Na ons tien jaar lang op verschillende manieren met volle overtuiging en veel plezier met dit soort werkzaamheden bezig te hebben gehouden, vinden we het nu definitief tijd voor iets anders.
 
Dit alles is wat ons betreft overigens geen slecht nieuws. We hebben geen last van een depressie en zijn ook zeer beslist de weg niet kwijt. Integendeel, we hebben slechts onze koers verlegd en stevenen doelbewust op enkele nieuwe uitdagingen af. Dat kost echter behoorlijk wat tijd en energie en daarom hebben we de hierboven beschreven keuzes moeten maken. De ondertitel van onze blog blijft actueel, want ook nu zijn we wederom onderweg naar een ander leven. Wat er precies voor ons achter de horizon ligt, zul je vroeg of laat wel op deze blog kunnen lezen. Maak je overigens niet ongerust, we blijven gewoon op onze vertrouwde stek in Zweden!

8 opmerkingen:

 1. volgens mij waren jullie daar al een aantal maanden mee bezig , succes daar in het noorden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt, dat gaven we ook al min of meer aan. Dank je wel!

   Met hartelijke groet vanuit het Hoge Noorden, Ben & Nicole

   Verwijderen
 2. Heel veel succes en plezier met alles wat jullie ook gaan doen!
  (Hoop dat jullie af en toe iets laten horen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! En ja, we zullen zeker nog met enige regelmaat verslag doen van ons leven in Zweden.

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicole

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Dat zullen we altijd blijven doen!

   Met hartelijke groet, Ben & Nicole

   Verwijderen
 4. Lekker doen waar jullie je goed bij voelen :o) Ik moet bekennen dat ik het al heel knap vind dat jullie tien jaar lang wekelijks vele berichten op jullie weblog hebben gezet (waarvan ik slechts vier jaar volg). Succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel!

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicole

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!