woensdag 4 juni 2014

Grenzenloos

Voor het eerst in lange tijd is er weer een artikel over ons in de pers verschenen. Ter gelegenheid van de heruitgave van onze boeken Naar de Noorderzon en In het Hoge Noorden, de publicatie van Berichten uit Zweden 2008 en het feit dat we inmiddels aan ons tiende jaar in Zweden zijn begonnen, beantwoorden we daarin een tiental vragen over onze emigratie naar en ons leven in Zweden. Zijn onze verwachtingen uitgekomen? Wat was de impact van onze emigratie op onze relatie? Heeft het feit dat we geen kinderen hebben de snelheid van onze inburgering vertraagd? Voelen we ons vervreemd als we Nederland bezoeken? Is onze kijk op het leven veranderd? Op deze vragen en meer geven we openhartig antwoord in Grenzenloos Magazine van juni 2014. Klik op de link om het artikel te lezen, het begint op pagina 32. Verder staan er in het magazine nog diverse andere leuke en interessante Zwedengerelateerde artikelen, warm aanbevolen!

4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dank je Hans. Dat komt uiteraard ook deels voor rekening van de bedenker van de vragen. Er zaten leuke vragen tussen.

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicôle

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Dank je Sandra, dat vinden wij ook :-)

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicôle

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!