zondag 6 december 2015

Goed gecamoufleerd

In het onlangs verschenen decembernummer van Grenzenloos Magazine staat weer een bijdrage van onze hand. Gezien de tijd van het jaar kozen we voor een artikel over de kerstbomenjacht die in de aanloop naar de kerst steevast in onze bosrijke woonomgeving in het Hoge Noorden losbarst. Wil je antwoord op de vraag hoe de gemiddelde Zweed aan zijn kerstboom komt? Lees dan het artikel online of ga naar Grenzenloos Magazine om het decembernummer gratis te downloaden.

4 opmerkingen:

 1. Ik stond vorige week met de honden in het bos naar een man te kijken die ijverig met een boom in de weer was. Ik zeg niks maar hij voelde zich wel erg opgelaten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is precies waar we het over hebben...

   Met hartelijke groet, Ben & Nicole

   Verwijderen
 2. Hebben jullie dat stukje ook al eens in één van jullie boeken gepubliceerd of hier op de weblog? Het komt me namelijk zo bekend voor! :o) Het blijft wel leuk en typisch. Ik vraag mij wel altijd af waarom mensen het dan toch doen, als ze bang zijn om betrapt te worden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Sandra,

   Ja, deze tekst komt uit ons boek Berichten uit Zweden 2007. En wat deze mensen drijft? Ze besparen pak 'm beet 200 kronen, alleen zijn het geen doorgewinterde boeven met een overkomen van 'mij kun je niets maken'... En daar maken wij dankbaar gebruik van ;-)

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicole

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!