dinsdag 22 december 2015

Winterzonnewende

Vannacht vond de winterzonnewende plaats. Dat betekent dat de zon vanaf vandaag elke dag weer iets hoger boven de horizon zal komen te staan en dat we daardoor elke dag ook weer meer daglicht tegemoet mogen zien. En dat is wel prettig ook, want kijk maar eens hoe hoog - of misschien kan ik beter schrijven hoe laag - de zon vandaag om 12.00 uur aan de hemel stond.

1 opmerking:

  1. heerlijk , heerlijk, ik schreef het gisteren al op face boek , hiep ,hiep , hoera de dagen gaan weer lengen, en dan hebben wij hier nog niet eens winter, vorige week vrijdag zag ik de eerste narcissen in bloei staan in de berm van de rijksstraatweg in heiloo, nog nooit eerder zoo vroeg gezien, maar ik vind het niet erg hoor, vroeger winter genoeg gehad, prettige dagen en tot horens, grtes jan

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!