woensdag 7 november 2012

'Volgende week' - vervolg

Dit keer betekende 'volgende week' ook daadwerkelijk volgende week. Vanochtend hadden we nog maar nauwelijks ontbeten, toen de monteurs die vorige week de ontwortelde boom van de elektraleiding hadden gehaald wederom ons erf op reden. Nu kwamen ze - zoals beloofd - de beschadigde leiding herstellen.

Die klus viel trouwens nog behoorlijk tegen omdat niet alleen bij de paal achter ons huis, maar ook bij drie andere palen de isolatie van de kabels was geschuurd. Tevens stond er bij enkele graden onder nul een straffe noordenwind en dat maakte het er voor de monteur bovenin de paal ook niet aangenamer op. Rond het middaguur was het karwei geklaard en ging de stroom er weer op. Een mooie tijd om koffie te zetten, en jazeker, de heren wilden graag even binnen komen om weer door te warmen. Ruim een uur en heel wat koffie, warme chocolademelk en koekjes later vertrokken ze tevreden naar hun volgende klus.

1 opmerking:

  1. Poeh, wat een koude klus dus. Maar het weer lijkt er zo heerlijk met die blauwe lucht. Schijn bedriegt dus.

    Maar hoe komen ze nou bovenin die paal?
    Klauteren ze met een soort haken naar boven en ook haken aan hun schoenen?
    Kan geen laddertje ontdekken, zal daar ook moeilijk gaan he? Met al die rotsblokken.

    Wilma

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!