dinsdag 6 december 2016

Veelvraten

Trouwe volgers van onze blog herinneren zich wellicht nog wel dat we in maart 2014 verslag deden van de vondst van sporen van een veelvraat in onze woonomgeving. Dat was nogal bijzonder aangezien het op dat moment al meer dan tien jaar geleden was dat er hier sporen van het grootste lid van de familie der marterachtigen waren gevonden. De veelvraat in kwestie was helaas geen blijver, hetgeen bleek uit het feit dat er daarna geen andere sporen meer van hem zijn gevonden.

Gisteren was het echter weer raak. Toen ontdekte Magnus - ja, wederom hij - op exact dezelfde plek als bijna twee jaar geleden sporen van maar liefst twee veelvraten. Nu maar hopen dat het deze keer wel blijvers zijn... Onderstaande foto is van maart 2014 toen er veel meer sneeuw lag dan nu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!