zaterdag 27 juli 2013

Wild Water Challenge - 4

Gistermiddag laat bereikte Anders het einddoel van zijn monsterzwemtocht over de rivier de Klarälv. Na in twaalf aaneensluitende dagen op armkracht alleen ruim 290 kilometer te hebben afgelegd, tikte hij in Karlstad onder enorme belangstelling de kade van de haven aan. Wij waren er deze keer niet in levende lijve bij, maar gelukkig konden we de beelden later op de avond via internet-tv tot ons nemen.




 
Wat moet ik er verder nog over schrijven? Anders heeft weer eens laten zien dat je als mens enorm veel kunt, mits je maar bereid bent om er moeite voor te doen. En daarmee is hij wederom het toonbeeld van zijn eigen motto: Er is geen grens! Hij leverde niet alleen een fantastische sportieve prestatie, maar zamelde daarmee bovendien een grote som geld in voor een prachtig goed doel: een zomerkamp waar mensen met een functiebeperking worden geprikkeld om ook hún grenzen te verleggen. Petje af daarvoor! Klik hier om de complete nieuwsuitzending te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!