dinsdag 30 juli 2013

Op de koop toe

De afgelopen dagen heeft het regelmatig geregend. En alhoewel de bodem nog steeds erg droog is, kun je wel duidelijk zien dat het vocht de natuur goed doet. De bomen ogen frisser, het mos heeft zich weer vol gezogen en ook de rest van de bodemvegetatie trekt langzaam wat bij. Bovendien duiken er hier en daar eindelijk wat paddenstoelen op. Het zijn er nog niet veel. Maar met meer regen op komst - ook nu regent het -  kan dit de komende dagen alleen maar beter worden. En dan de muggen. Ook die komen na wekenlang bijna compleet afwezig te zijn geweest weer tevoorschijn. En geloof het of niet, gezien de omstandigheden nemen we dat dit keer graag op de koop toe.

1 opmerking:

  1. Dat van die muggen is dan wel weer jammer.....
    "Gelukkig" zitten wij hoog en droog in de grote stad en hebben we daar EINDELIJK eens geen last van die bloodsuckers!!!>:[
    But hey, that's country life!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!