dinsdag 6 oktober 2015

Derde bezoek aan het T-nest

Afgelopen zondag brachten we ons derde bezoek aan het T-nest. Ten opzichte van de vorige keren was nu duidelijk te zien hoe de pups zich ontwikkelen. Twee zijn er redelijk gelijkwaardig terwijl de derde een heel ander type hond lijkt te worden. Over twee weken zijn de pups oud genoeg om het nest te verlaten. De spanning en het verlangen nemen toe!
 
1 opmerking:

  1. Hallo Ben en Nicole, wat leuk om te lezen dat er weer een nieuwe hond komt in jullie leven. Na het verlies van Jeanny, die jullie nooit zullen vergeten, is gelukkig langzaam aan de zon weer voor jullie gaan schijnen. Het is mooi dat de leegte die Jeanny heeft achtergelaten nu weer wordt opgevuld door de nieuwe toekomstige hond die weer een prachtig leven gaat krijgen bij jullie. Nog even en dan is het gevoel in jullie dagelijkse leven weer helemaal compleet met het nieuwe teefje om jullie heen. Groetjes uit Zeeland, Mieke

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!