donderdag 8 oktober 2015

Escape from Alcatraz, grenzenloos presteren!

Het is weer tijd om naar een artikel van onze hand in Grenzenloos Magazine te verwijzen. Dit keer gaat het over Anders Olsson, de officieuze wereldkampioen grenzenloos presteren uit Hagfors - de gemeente waar we wonen. Voor iedereen die onze blog al langer volgt, zal deze ijzervreter geen onbekende zijn. We hebben door de jaren heen namelijk al vele keren over hem en zijn soms aan het onwaarschijnlijke grenzende prestaties bericht.


In september 2011 zette Anders weer eens zo'n prestatie neer. In het ijskoude water van de Baai van San Fransico gaf hij op armkracht alleen vele goed getrainde valide zwemmers het nakijken hetgeen hem de bijnaam The Swedish Torpedo opleverde. Lees het hele verhaal hierover gratis online of ga naar Grenzenloos Magazine om het hele oktobernummer online te lezen of te downloaden.
 

2 opmerkingen:

 1. Ik heb het boek liggen, maar nog steeds niet gelezen :-(. Mooie foto trouwens in het blad op pagina 22/23.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan wordt het hoog tijd om te beginnen met lezen! En ja, het is een mooi plaatje...

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicôle

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!