dinsdag 12 februari 2013

Strenge vorst?

Ondanks dat we weer helemaal in een witte wereld leven, blijft de temperatuur te hoog voor de tijd van het jaar. Met overdag gemiddeld zo'n vijf graden onder nul en 's nachts uitschieters naar de min tien, doet de vorst niet erg z'n best.
 
Nu we bijna halverwege februari zijn, is het maar de vraag of we deze winter nog een langere periode van strenge vorst mogen verwachten. De kans daarop lijkt steeds kleiner te worden. Want alhoewel de kouderecords die we hier meemaakten steevast eind februari - begin maart vielen, bracht de tweede helft van maart ook altijd langere periodes met temperaturen boven nul - in elk geval overdag. Ook volgens de weersverwachting zit strenge vorst er voorlopig niet in. Voor de komende anderhalve week wordt in grote lijnen geen verandering van het huidige weerbeeld voorspeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!