woensdag 16 maart 2011

Bestemming Zweden

"Geen enkele checklist bevat álles, maar deze komt wel gevaarlijk dicht in de buurt."
- Marc de Jong van De Nieuwe Zweed en Emigreren-naar-Zweden.com

Bestemming Zweden
Emigratiechecklist

Bij een emigratie komt nogal wat kijken. Duizend en een dingen waar je aan moet denken. Overal lijstjes met wat je nog moet doen in Nederland en wat je als eerste moet regelen in Zweden.

Deze emigratiechecklist neemt je veel werk uit handen en zorgt ervoor dat je geen belangrijke zaken over het hoofd ziet. De checklist geeft per onderwerp een overzicht van wat je in Nederland en in Zweden moet regelen. Daarnaast zijn er verwijzingen naar instanties waarmee je contact moet opnemen als je gaat emigreren. Tevens krijg je nuttige tips bij verschillende onderwerpen. De zaken die je geregeld hebt, kun je makkelijk aanvinken in de checklist waardoor je continu een overzicht hebt van wat je nog moet doen en wat je al hebt afgehandeld.

Kortom: een handige, overzichtelijke en onmisbare hulp bij je emigratie naar Zweden.

Bestemming Zweden is primair opgezet als een emigratiechecklist, maar biedt ook veel tips en aanvullende informatie zoals links naar websites van relevante instanties. Het boek is daardoor een must voor iedereen die overweegt om naar Zweden te emigreren!

Bestemming Zweden is te koop bij de (internet)boekhandel.

Let op! Inmiddels - maart 2019 - is veel informatie in dit boek door de tijd achterhaald. Veel punten van de checklist zelf zijn echter nog steeds actueel.


Bestemming Zweden
Emigratiechecklist
Auteur: Ben & Nicôle Heerland
1e druk augustus 2009
Paperback, 85 pagina's
ISBN 978-9077698501


Terug naar boekwinkel.