dinsdag 11 augustus 2015

Sneeuwscooter rijden in de zomer

Een van de dingen die we na onze emigratie over de Zweden te weten zijn gekomen, is dat ze gek zijn op gemotoriseerde sporten. Ze lopen massaal uit om te genieten van motocross, enduro, rallycross, dragracen, speedway, ijsspeedway, rally, quad racen, sneeuwscooteren en ga zo maar door. Hoe meer herrie, hoe beter en als het even kan wordt het gebruik van een geluiddemper dan ook achterwege gelaten. Van al dit gemotoriseerd vermaak is er wat ons betreft één die er wat amusementswaarde betreft met kop en schouders bovenuit steekt en dat is sneeuwscooter rijden in de zomer. Wil je weten hoe dat in zijn werk gaat? Lees dan ons artikel daarover in het augustusnummer van Grenzenloos Magazine.
 
Ga naar Grenzenloos Magazine om het artikel - en de rest van het magazine - gratis online te lezen of te downloaden. Ons artikel begint op pagina 38.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!