zondag 9 augustus 2015

Vertrouwd

We gaan even de benen strekken en er loopt iets met ons mee. Geïnteresseerd, opmerkzaam en vrolijk. Het is even een vreemd gevoel, maar daarna vooral heel erg vertrouwd. Zo is het voor ons heel lang geweest en zo moet het in de toekomst ook weer worden. Anders klopt het gewoonweg niet, daar zijn we inmiddels wel achter. Terug naar vandaag, soms zie ik beelden voor me die een bijna enge gelijkenis vertonen met wat ik jarenlang heb gezien. Onderstaande foto zou er zomaar een van Nicôle en Jeanny kunnen zijn...


Maar nee, dat kan natuurlijk niet. We zijn aan de wandel met Harley, een dame die we twee weken geleden voor het eerst hebben ontmoet. En nee, ze is niet van ons en zal dat ook niet worden. We hebben haar slechts voor een half uurtje te leen.


Dat doet echter niets af aan het goede gevoel dat dit ons geeft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!