vrijdag 4 september 2015

Boek van de week

Naar de Noorderzon, het eerste boek over onze emigratie naar Zweden, is boek van de week bij Uitgeverij Grenzenloos. En dat is goed nieuws, want iedereen die dit boek nog niet heeft, kan het daardoor nu met maar liefst 7 euro korting bestellen. Geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande link.
 

http://www.emigratieboek.nl/landing.asp?partner=heerland&bookID=naar_de_noorderzon

2 opmerkingen:

 1. Hallo mede-emigranten en schrijvers!

  Ik zal jullie ebook eens downloaden om te kijken wat jullie allemaal beleefd hebben. Mijn tweede boek over onze emigratie naar Italie, Méér Italiaanse Toestanden, is nu ook bij Grenzenloos uitgegeven, dus we zijn collega's. Wil je wat fragmenten lezen, en de eerste hoofdstukken, zie dan http://italiaanse-toestanden.duepadroni.it Ciao, Stef

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Stef!

   Leuk om van je te horen. Je boeken en artikelen in Grenzenloos Magazine zijn ons bekend. Hopelijk vinden onze lezers op deze manier de weg naar jouw website!

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicôle

   Verwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!