donderdag 18 februari 2016

Wat is hier gebeurd?

Tijdens een van de rondjes die we regelmatig lopen, zien we iets dat niet klopt met het beeld dat we normaal gesproken op deze route voor ogen krijgen. De zwaar beschadigde stam van een spar springt door de contrasterende kleur van zijn 'wond' wel heel erg in het oog. Toen we hier de vorige keer - zo'n anderhalve week geleden - voorbij kwamen, was de stam van deze spar nog helemaal gaaf. Wat is hier gebeurd?


5 opmerkingen:

 1. Als dat geen beer is geweest.... Spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Te spannend om op voorhand al uit te sluiten...

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicôle

   Verwijderen
 2. Een Eland met een jeukend gewei?
  H.g Wil R.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, de mannetjes hebben deze tijd van het jaar nog geen nieuw gewei (waar de basthuid van moet worden afgeschuurd) onderweg...

   Met hartelijke groet uit het Hoge Noorden, Ben & Nicôle

   Verwijderen
 3. Zeker geen eland of hert: te vroeg en die gebruiken dunnere boompjes. Maar kijk eens op https://www.google.nl/search?q=bear+scratch+tree&biw=1366&bih=753&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiBpdu04IbLAhUGORQKHaSqDZgQsAQIGw: lijkt dus verdacht veel op.... beer.
  Groet, Henk van Doorn uit Apeldoorn.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alles reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!